Exsane on voittanut merkittävän kilpailutuksen Elenian aluekumppanina

Exsane on voittanut merkittävän kilpailutuksen Elenian aluekumppanina!

Tämä sopimus laajentaa vastuutamme entisestään: aiemman Heinolan alueen lisäksi huolehdimme jatkossa myös Kangasalan, Padasjoen ja Jämsän sähkönjakeluverkkoalueiden suunnittelu-, rakentamis-, kunnossapito- ja vianhoitotöistä. Sopimus astuu voimaan helmikuussa 2025.

”Työturvallisuus, vastuullisuus, asiakkaidemme kokemus palvelustamme, toiminnan laatu sekä huoltovarmuuden turvaaminen ovat kumppaniyhteistyön ja sen jatkuvan kehittämisen perusta. Näitä osa-alueita painotimme hankintakilpailutuksessa enemmän kuin koskaan aikaisemmin”, kertoo Elenian Verkko- ja kumppanuuspäällikkö Harri Salomäki.

“Olemme erittäin iloisia, että pääsemme syventämään ja laajentamaan kumppanuutta Elenian kanssa näin suurella mittakaavalla Tämä on todella merkittävä sopimus meille, joka mahdollistaa uusien toimipisteiden avaamisen, rekrytoinnit ja yhteistyön laajentamisen alihankkijoiden kanssa. Jos haluat mukaan hyvään Habetukseen, kannattaa seurata meillä avautuvia työmahdollisuuksia!”, kertoo Exsanen toimitusjohtaja Jukka Samola

Onnittelut myös muille aluekumppaneille: Elite Group, Eltel Networks Oy ja Omexom. Hienoa olla varmistamassa Elenian verkkoalueiden luotettava toiminta muiden huippuosaajien kanssa!

Takaisin tiedotteisiin
Kategoria: