Tule meille pitämään huolta suomalaisesta infrasta!

Haemme NYT

– Tiimivastaavia/-päälliköitä
– Verkkoasentajia
– Verkostosuunnittelijoita

 

 

 

Tiimivastaavia / Tiimipäälliköitä Jämsään ja Kangasalaan

Henkilöt sijoittuvat, joko Jämsään tai Kangasalaan perustettaviin toimipisteisiin. Toiminta-alueena on Elenia Verkko Oyj:n Itäinen Hankealue.

  • Etsimme yhteistyökykyisiä ja oma-aloitteisia henkilöitä monipuolisiin työtehtäviin Jämsän ja Kangasalan toimipisteillemme. Sähköalan työkokemuksesi voi olla verkostoalalta tai muualta sähköalan tehtävistä. Alan tutkinnot, kortit ja koulutukset katsotaan eduksi.
  • Työtehtäväsi muodostuu monipuolisista sähkö- ja ulkovalaistusverkon tehtävistä aina kunnossapidosta viankorjaustöihin sekä päivystysluonteisiin tehtäviin. Vastaat työtehtävien ohjaamisesta ja koordinoimisesta sekä raportoinnista. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Elenian verkkoalueella, mutta sinulla on mahdollisuus päästä myös matkatöihin oman tilanteesi ja kiinnostuksesi mukaan.
  • Tarjoamme sinulle modernit työvälineet, osaavan tukiverkoston sekä hyvät työsuhde-edut. Me olemme luotettava ja joustava työnantaja, jolle jokainen työntekijä on tärkeä osa Exsane-yhteisöä.

 

 

Verkostoasentajia Kangasalan, Pälkäneen, Jämsän, Kuhmoisen, Padasjoen, Hämeenlinnan ja Heinolan alueille

Haemme tiimiimme oma-aloitteisia, itsenäiseen työhön kykeneviä verkostoalan ammattilaisia tai vasta-alkajia.

  • Odotamme sinulta sähköasentajan peruskoulutusta tai vastaavaa ammattitaitoa. Olemme valmiita kouluttamaan sinut uudeksi verkostoalan ammattilaiseksi. Alan tutkinnot, kortit ja koulutukset ja aiempi kokemus sähkönjakeluverkoista katsotaan eduksi. Ajokortti on välttämätön tehtävän suorittamiseen.

 

  • Työtehtäväsi muodostuu monipuolisista sähkö- ja ulkovalaistusverkon tehtävistä aina kunnossapidosta viankorjaustöihin sekä päivystysluonteisiin tehtäviin. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Elenian verkkoalueella, mutta sinulla on mahdollisuus päästä myös matkatöihin oman tilanteesi ja kiinnostuksesi mukaan.

 

  • Me tarjoamme sinulle modernit työvälineet, osaavan tukiverkoston sekä hyvät työsuhde-edut. Me olemme luotettava ja joustava työnantaja, jolle jokainen työntekijä on tärkeä osa Exsane-yhteisöä.

 

 

Verkostosuunnittelijoita Jämsään, Kangasalaan ja Heinolaan

Haemme verkostosuunnittelijoita Jämsään, Kangasalaan ja Heinolaan toimipisteisiimme. Toiminta-alueena on Elenia Verkko Oyj:n Itäinen Hankealue.

  • Etsimme yhteistyökykyistä ja oma-aloitteista henkilöä sähköverkon Suunnittelutehtäviin. Työkokemuksesi voi olla sähköverkostoalalta tai muualta sähköalan tehtävistä. Alan tutkinnot, kortit, koulutukset sekä ohjelmistojen ja paikannuslaitteiden tuntemus katsotaan eduksi.
  • Keskeisiin tehtäviisi kuuluvat sähköverkon sähköinen suunnittelu, maankäyttö- ja sijoituslupien neuvottelut/hankinta yksityisiltä ja yhteisöiltä, työsuunnitelman laatiminen verkostotyökohteelle, materiaaliluettelon laatiminen verkostosuunnitelmalle sekä dokumentointi.
  • Hakijalta odotamme omatoimista asennetta, hyviä sosiaalisia taitoja, halua kehittyä ja sitoutua sekä aitoa kiinnostusta verkostoalaa kohtaan.
  • Me tarjoamme sinulle modernit työvälineet, osaavan tukiverkoston sekä hyvät työsuhde-edut. Me olemme luotettava ja joustava työnantaja, jolle jokainen työntekijä on tärkeä osa Exsane-yhteisöä.

 

 

Mikäli kaipaat uusia monipuolisia työtehtäviä vastuullisessa työyhteisössä ja haluat tuoda panoksesi kehittyvään organisaatioomme, olet etsimämme henkilö.

 

Lisätietoja tehtävistä antaa Petri Hartikainen p. 040 029 0668

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse  exsane.rekry@exsane.fi

Odotamme hakemustasi!

 

Olemme HSK Sähkö Oy:n tytäryritys ja osa Habeo-konsernia.

Takaisin tiedotteisiin
Kategoria: